Ku Gjindemi

ONIX Banja e Pejës tashmë është afër për çdo vendbanim të Kosovës, por edhe për vise të tjera jashtë Kosovës si shkak i pozitës së përshtatshme gjeografike që i ndihmojnë edhe rrugët automobilistike, arteriet rrugore që e lidhin me Pejën (12 km.) me Istogun, Mitrovicën dhe qytetet tjera të Kosovës dhe viset jashtë Kosovës. Sipas rrethanave të krijuara pas ndërtimit të autostradës dhe rrugëve të tjera automobilistike.


Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message